The Mozart Prague

The Mozart Prague

The Mozart Prague se nachází v památkově chráněných budovách Paláce Pachtů z Rájova na Anenském náměstí a Novém Pachtovském paláci. Během let 2003 a 2004 proběhla rozsáhlá rekonstrukce obou budov pod dohledem Národního památkového ústavu. Rekonstrukce byla v roce 2005 oceněna jako stavba roku. V současnosti je hotel provozován pod názvem The Mozart Prague a už samotný název napovídá, že jde o historii spjatou s elegancí.

Přesně v takovém duchu se nese celá atmosféra hotelu, ale i restaurace, která nezklame ani ty nejnáročnější. Kromě luxusně působících prostorů obytné části hotelu Vás zaručeně nadchne i nádherný interiér restaurace ve stylu, který si zamiluje každý, kdo miluje historii a elegantnost minulých dob.

Restaurace ale samozřejmě není jen o stylu. Kromě denního menu si můžete zajít na brzkou i pozdější snídani a nebo večeři, která rozhodně bude stát za to. Nově pro Vás v restauraci hotelu The Mozart Prague připravily nové menu, které rozhodně stojí za to vyzkoušet. A když budete chtít mít jistotu, že najdete volná místa, raději si je rezervujte na www.apetee.com.

Komentáře


Buď první, kdo okomentuje tuto stránku!

Komentuj tento článek: